Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Lëkura e fytyrës është e ekspozuar ndaj diellit çdo ditë ajo duhet të  jetë veçanërisht e mbrojtur mirë. Ekspozimi i shpeshtë i pambrojtur  ndaj diellit mund të bëjë shtimin e rrudhave, tharjen saj si dhe të duket  e plakur para kohe.

Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Normale e të  Ndjeshme është i një cilësie delikate që e bën të lehtë për tu  aplikuar dhe përthithur shpejt. Ky krem siguron një mbrojtje të  besueshme e të shpejtë ndaj dëmtimit të lëkurës dhe parandalon  plakjen e parakohshme të shkaktuar nga dielli. Antioksidantë shumë  efektive dhe vajra me vlerë ushqejnë e mbrojnë lëkurën, ndërsa  merrni diell. Dexpanthenoli ka një efekt qetësues në lëkurë kur dielli  ka pasur fortësi të theksuar.

Vetëm  me  Ladival®  do  të  keni  mbrojtjen  unike  komplekse  IR-A  që mbron nga rrezet infra të  kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Arsye për të Zgjedhur Produktin Ladival® SUN PROTECTION LOTION FOR THE FACE NORMAL TO SENSITIVE SKIN:

  • Kujdesje intensive me Dexphanthenol, vajra vegjetal dhe Vitaminë E.
  • Mbron menjëhere pas aplikimit mbi lëkurë.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

 

 

Identifikohu