Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike

Ladival® për Lëkura Alergjike ështe mbrojtja ideale ndaj diellit për të gjithë  ato persona që kane reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell.  Xheli i lehtë i formuluar si hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban  yndyrna e as emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të  alergjisë ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Parandalon krijimin e flluskave  që ju kruhen dhe irritimeve në lëkurë. Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli  për Lëkura Alergjike është i lehtë për tu shpërndarë , përthithet shpejt, dhe  lë në lëkurë një ndjenje të këndëshme.

Vetëm me Ladival®  do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Këshillë: Nëse keni alergji të lëkurës nga dielli përdorni Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkura Alergjike që është pa emulsionues, sepse  emulsionuesit mund të qëndrojnë në lëkure deri në 24 orë.

 

 Arsye për të Zgjedhur Produktin Ladival® SUN PROTECTION SPRAY ALLERGIC SKIN:

  • Pa yndyrna dhe emulsionues.
  • Nuk është ngjitës.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

 

Identifikohu