Ladival® Xhel Kujdesje pas Diellit për Lëkurë Alergjike

Pikërisht lëkura e prirur për alergji ka nevojë për kujdes të veçantë pas  një dite në diell. Në rastin e Akne-Majorka, jo vetem kremi mbrojtës nga  dielli por edhe locioni për pas diellit duhet të jetë pa emulsionues për të  parandaluar një reaksion alergjik. Kremrat e zakonshëm të trupit  zakonisht përmbajnë emulsionues të cilët mbeten në lëkure deri në 24  orë. Prandaj këto kremra të zakonshëm nuk këshillohen për kujdesjen  pas diellit në lëkurat alergjike.

Ladival® Kujdesje pas Diellit Xhel për Lëkurat Alergjike nuk përmban  emulsionues. Dexapanthenoli dhe Allantoin hidratojnë intensivisht dhe  qetësojne lëkurën që ka thithur rrezet e diellit. Vitamina E ndihmon në  parandalimin e plakjes së parakohshme të lëkurës. Xheli është lehtësisht i  përthithshëm, freskon dhe i jep lëkurës një ndjesi delikate në prekje pa e  bërë atë ngjitëse.

Arsye për të Zgjedhur Produktin Ladival® AFTER SUN GEL ALLERGIC SKIN:

  • Kujdesje e veçantë pas diellit për lëkura me Akne-Majorka e Alergjike.
  • Kujdesje intensive me Dexpanthenol, Allantoin dhe Vitaminë E.
  • Përthithet lehtë pa ndjesinë e ngjitjes.
  • Me efekt ftohës te kënaqshëm.
  • I testuar dermatologjikisht.

Identifikohu