Ladival® Locion Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Produktet e serisë Ladival® Mbrojtje nga Dielli Locion për Lëkurë  Normale e të Ndjeshme janë locione dhe kremra të lehtë, të  kënaqshëm në aplikim dhe mundësojnë  ushqyerjen  e lëkurës.

Përdoret për lëkurë normale, të ndjeshme e pak të  thatë.

Ladival® Locion Mbrojtje nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme  mundëson mbrojtje të besueshme menjëhere kundrejt dëmtimeve në  lëkurë të shkaktuara nga dielli si dhe parandalon plakjen e lëkurës për  shkak të qëndrimit në diell. Antioksidantë shumë të efektshëm si dhe  vajra me vlerë për lëkurën e mbrojnë atë gjatë qëndrimit nën rrezet e  diellit. Qetësuesi Dexapanthenol ka efekte përmirësuese në lëkurën e  dëmtuar nga dielli.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që ju  mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Arsye për të Zgjedhur Produktin Ladival® SUN PROTECTION LOTION NORMAL TO SENSITIVE SKIN:

  • Kujdesje intensive me Dexphanthenol, vajra vegjetal dhe Vitaminë E.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit mbi lëkurë.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

Identifikohu