Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Nganjëherë keni nevojë për mbrojtje të menjëhershme nga dielli. Në  këto raste është praktike të kesh një spray me vete. Thjesht hidh spray  mbi lëkurë,shpërndaje dhe je gati. Spray i hollë mund të dozohet mirë  dhe nuk ngjitet në lëkurë.

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme  mundëson mbrojtje të besueshme e të menjëhershme kundrejt  dëmtimeve në lëkurë të shkaktuara nga dielli si dhe parandalon plakjen  e lëkurës si shkak i qëndrimit në diell. Antioksidantë shumë të  efektshëm si dhe vajra me vlerë për lëkurën mbrojnë e ushqejne atë  gjatë qëndrimit nën rrezet e diellit. Qetësuesi Dexapanthenol ka efekte  përmirësuese në lëkurën e dëmtuar nga dielli.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që ju  mbron nga rrezet infra të kuqe që dëmtojnë rëndë lëkurën.

Arsye për të Zgjedhur Produktin Ladival® SUN PROTECTION SPRAY NORMAL TO SENSITIVE SKIN:

  • Kujdesje intensive me Dexphanthenol, vajra vegjetal e Vitaminë E.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit mbi lëkurë.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

Identifikohu