Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike

 

Mbrojtje nga Dielli për Lëkurë me Akne-Majorka e Alergjike ndaj Diellit

Ladival® për Lëkurë Alergjike ështe mbrojtja ideale ndaj diellit për të gjithë ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si hidroshpërndarës me baze ujore nuk përmban yndyrna e as emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjisë ndaj diellit e njohur si Akne-Majorka. Parandalon krijimin e flluskave që ju japin kruarje dhe të irritimeve në lëkurë. Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike shpërndahet lehtë, përthithet shpejt, dhe lë në lëkurë një ndjenjë të këndëshme.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën...

KëshillëNëse keni alergji të lëkurës nga dielli përdorni Ladival® Xhel Kujdesje pas Diellit për Lëkurë Alergjike që është pa emulsionues, sepse emulsionuesit qëndrojnë në lëkurë deri në 24 orë.

Faktor Mbrojtës

SPF 20, SPF 30, SPF 50+

Arsye për të Zgjedhur Produktin   

Ladival® SUN PROTECTION GEL ALLERGIC SKIN

  • Pa yndyrna dhe emulsionues.
  • Nuk është ngjitës.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

 

 

Identifikohu