Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Alergjike

Mbrojtje nga Dielli në Fytyrë për Lëkurë me Akne-Majorka e Alergjike ndaj Diellit

 

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike është mbrojtja ideale ndaj diellit për ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si një hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban yndyrna e emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjise ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Aplikimi i xhelit mundëson parandalimin e krijimit të flluskave që ju japin kruarje dhe irritime në lëkurë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike është mbrojtja ideale ndaj diellit për ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si një hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban yndyrna e emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjise ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Aplikimi i xhelit mundëson parandalimin e krijimit të flluskave që ju japin kruarje dhe irritime në lëkurë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike  shpërndahet lehtë, përthithet shpejt, dhe lë në lëkurë një ndjenjë të këndëshme.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Këshillë: Nëse keni alergji të lëkurës nga dielli përdorni Ladival®  Kujdesje pas Diellit Xhel për  Lëkura Alergjike pa emulsionues, sepse emulsionuesit qëndrojnë në lëkurë deri në 24 orë

Arsye për të Zgjedhur Produktin 

Ladival® SUN PROTECTION GEL FOR THE FACE ALLERGIC SKIN

  • Pa yndyrna dhe emulsionues.
  • Nuk eshte ngjitës.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit.
  • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
  • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
  • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

 

Identifikohu