Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë

Hidh Spray, Shpërndaje = Mbrojtje Totale

Fëmijët jo gjithmonë  binden e dalin në diell sa herë munden. Në këto raste mbrojtja nga dielli me Spray është ideale. Ladival për fëmijë me faktor të lartë mbrojtës SPF 50 shpërndahet lehtë njëtrajtshem si spray dhe nuk është ngjitës në lëkurë. Thjesht shpërndaje në lëkurë pasi keni hedhur spray në zonën e dëshiruar dhe jeni gati. Mbrojtja nga Dielli në këtë rast është si një Lojë!

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli  për Fëmijë mbron lëkurën me një kombinim filtrash të cilësisë së lartë organik e mineral të besueshëm që mbrojnë lëkurën nga acarimet dhe dëmtimet e lëkurës nga dielli. Ladival® Mbrojtje nga Dielli Spray Për Fëmijë nuk përmban parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG apo vajra mineral. Kështu lëkura delikate e fëmijëve nuk dëmtohet dhe është gjithmonë e mbrojtur në mënyrë optimale.

Këshillë: për ato që insistojnë në mbrojtjen nga dielli vetëm me produkte minerale pa filtra sintetik mund të zgjedhin Ladival® Mbrojtje nga Dielli  Për Fëmijë  Mikropigmente të purifikuara e Vitaminë E.    

(Kujdes: për shkak të efektit tharës të mikropigmenteve nuk rekomandohet për persona me neurodermatitis).

  

 

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                        

Ladival® SUN PROTECTION SPRAY FOR CHILDREN

  • I pregatitur veçanërisht për lëkurën delikate të bebeve e të fëmijëve.
  • Mbrojtes nga dielli spray praktik që e bën aplikimin në lëkurë një lojë.
  • Mbrojtje shume e lartë me faktorin SPF 50
  • Mbron menjëherë pas aplikimit
  • Pa parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG e vajra mineral.
  • Filtra Mbrojtes UV-A / UV-B sipas rekomandimeve të BE
  • Sistem filtrash UV-A and UV-B fotostabël.
  • Rezistent ndaj ujit
  • I testuar dermatologjikisht.

 

 

 

Identifikohu