Ladival® Qumësht Kujdesje pas Diellit Për Fëmijë

Kujdesje pas Diellit për Lëkurën e Fëmijëve 

Pas një dite në diell  lëkura delikate e fëmijëve ka nevojë për kujdes të vecantë. Ladival® Qumësht Kujdesje pas Diellit Për Fëmijë përmban një formulë bimore komplekse për qetësimin e lëkurës. Jep një lehtësim intesiv, është e lehtë për aplikim, përthithet shpejt, dhe freskon kënaqshëm. Ky qumësht për kujdesje pas diellit është vecanërisht i përshtashëm për lëkurën e thatë të fëmijëve dhe mund të përdoret edhe në lëkura me dermatit atopik.

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                      

Ladival® APRÈS CARE MILK FOR CHILDREN                  

  • Kujdesje intensive pas qëndrimit në diell.
  • Me formulë bimore komplekse ushqyese e qetësuese për lëkurën.
  • Veçanërisht e përshtatshme për lëkurën e thatë të fëmijëve si dhe lëkurave dermo atopike.
  • E lehtë për aplikim dhe jep kënaqësi freskuese.
  • Pa parfume, ngjyrosës, konservues.

 

 

Identifikohu