LadivaI® Locion Kujdesje pas Diellit për Lëkura Normale e të Ndjeshme

Kujdes maksimal për lëkurën edhe pasi keni marrë rreze dielli.

Pas  një dite në diell, lëkura ka nevojë për kujdesje të vecantë.                                                                                             

LadivaI® Locion Kujdesje pas Diellit  për Lëkura Normale e të Ndjeshme ështe i thjeshtë për tu përdorur përthithet shpejt nga lëkura pa lënë shenja duke kënaqur me freskim. Dexpanthenoli dhe Vitamina E qetësojne lëkurën e nxirë nga dielli dhe e mbajnë atë të hidratuar. Vajra ushqyes parandalojnë lëkurën që të thahet dhe i japin asaj butësi dhe fleksibilitet.

Arsye për të Zgjedhur Produktin  Ladival® AFTER SUN LOTION  NORMAL TO SENSITIVE SKIN

  • Kujdesje intensive pas qëndrimit në diell.
  • Me zbutës lëkure Dexpanthenol dhe Vitaminë E.
  • I lehtë për aplikim dhe freskues i këndshëm.
  • Pa parfum, ngjyrosës dhe konservues.

 

Identifikohu