Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli Fytyrë Për Fëmijë

Mbrojtje Maksimale për fytyrën Delikate të fëmijëve

Lëkura delikate e fëmijëve duhet të ketë më të mirën kur duhet të mbrohet nga dielli: Ladival® Mbrojtës nga Dielli Krem Fytyre Për Fëmijë  me faktor mbrojtës të lartë 50+ mbron dhe kujdeset për lëkurën delikate të fytyrës së fëmijëve. Kremi ka një formulë të pasuruar e prodhuar veçanërisht për lëkurën shpesh të thatë të fëmijëve. Kremi për fytyrën është ideal për kopësht, kënd lojrash ose xhiro me karrocë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Krem Fytyre Për Fëmijë mundëson një mbrojtje të besueshme e lehtësisht të përdorshme në mbrojtjen kundër rrezeve UV për të parandaluar acarimet e dëmtimet e lëkurës. është shumë rezistent ndaj ujit dhe është i përshtatshëm dhe për lëkurat me dermatit atopik.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që ju mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                        

Ladival® SUN PROTECTION CREAM FOR THE FACE FOR CHILDREN

  • I pregatitur veçanërisht për lëkurën delikate të bebeve e të fëmijëve.
  • Mbron menjëherë pas aplikimit.
  • I përshtatshëm për lëkura me dermatit atopic.
  • Pa parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG e vajra mineral.
  • Mbrojtje shumë e lartë me faktorin SPF 50.
  • Filtra Mbrojtës UV-A / UV-B sipas rekomandimeve të BE
  • Sistem filtrash UV-A and UV-B fotostabël.
  • Shumë rezistent ndaj ujit.
  • I testuar dermatologjikisht.

 

 

Identifikohu