𝗠𝗢𝗗𝗜𝗟𝗔𝗖 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗔𝗥 𝗔𝗡𝗧𝗜-𝗥𝗘𝗚𝗨𝗥𝗚𝗜𝗧𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡𝗦

Një veprim i dyfishtë për efikasitet maksimal dhe tranzit intestinal të rregullt.

Falë kombinimit unik të 2 agjentëve trashës, 100% bimë Caroube dhe 100% amidon, Modilac Expert AR është superior në formulat e ushqyerjes së foshnjave për nevoja specifike.

 • 𝗠𝗼𝗱𝗶𝗹𝗮𝗰 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗔𝗥 𝟭 (𝟬-𝟲 𝗺𝘂𝗮𝗷)
 • 𝗠𝗼𝗱𝗶𝗹𝗮𝗰 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗔𝗥 𝟮 (𝟲-𝟯𝟲 𝗺𝘂𝗮𝗷)
 • Made in FRANCE

  Për të lexuar më shumë, klikoni  ketu.

  Na kontaktoni
  Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
  Kashar, Tiranë 1001, Albania
  Email: [email protected]
  Tel: +355 69 2092 327
  Na Ndiqni
     

  Identifikohu