Politikat e Privatësisë

Trimed Healthcare mbron me kujdes te veçante sigurine dhe privatesine e informacionit qe merret nga perdoruesit e faqes se tij te internetit, duke ruajtur dhe te dhenat personale te perdoresve ne baze te ligjeve ne fuqi ne Republiken e Shqiperise. Ju lutem lexoni me poshte per me shume informacion ne lidhje me mbledhjen, ruajtjen dhe perdorimin e te dhenave te perdoruesve.

Ju mund te perdorni faqen tone te internetit pa patur nevojen e futjes se te dhenave tuaja personale. Ju kerkohet qe te vendosni te dhenat tuaja vetem ne rastin qe ju perdorni platformen tone online per blerjen e produkteve.

Ne i mbledhim te dhenat tuaja vetem kur ju na i dergoni ato nepermjet rregjistrimit, mbushjes se formave ose email-ve, si pjese e procesit te porositjes se produkteve ose sherbimeve.

Ne vijim te te dhenave qe ju na dergoni, ne gjithashtu mbledhim informacion nga cookies. Informacioni mund te perfshije faqet e internetit te linkuara ne faqen tone, faqet e internetit qe ju vizitoni nga faqja jone, adresen tuaj IP dhe gjatesin e viziten tuaj ne faqen tone te internetit. Ne mund te perdorim keto informacione per t’ju identifikuar juve, por kjo nuk eshte ajo qe ne bejme realisht.

Te dhenat dhe informacioni qe ju na dergoni, ose informacioni qe ne marrim nga cookies, mund te perdoret per qellime te ndryshme, si: qellime statistikore ose identifikimin e interesave ose shperndarjen demografike te perdoruesve te faqes tone te internetit, por vetem keshtu ju nuk mund te identifikoheni; identifikimi i problemeve ne serverin tone dhe administrimi I faqes tone te internetit; plotesimi I kerkesave tuaja, per produktet ose sherbimet e nevojshme.

Te dhenat tuaja personale do te mbeten ne Trimed Healthcare. Ato ruhen ne serverat qe ne menaxhojme. Ne dhe partneret tane do ti mbrojme te dhenat tuaja dhe ato nuk do te percillen te ndonje pale e trete.

Ne i arkivojme te dhenat tuaja ne kompjuterat tane dhe/ose i percjellim automatikisht brenda Republikes se Shqiperise. Ne nuk i eksportojme te dhenat tuaja ne shtete te treta per procesim.

Seksione te veçanta ne faqen tone permbajne informacion te aksesueshem vetem per farmacistet. Kjo eshte arsyeja pse ne i mbledhim informacionet e kontakteve dhe disa te dhena personale te tyre, per te percaktuar se cili po akseson te dhenat e produkteve apo po porsosit diçka online. Te dhenat e tyre personale jane perdorur per tu siguruar qe Trimed siguron te dhenat te aksesueshme ne faqen e internetit ne baze te legjislacionit ne fuqi. Vizitoret jane ekskluzivisht pergjegjes per vertetesine e te dhenave te tyre. Informacioni i kontaktit te vizitoreve perdoret per t’i kontaktuar ata kur eshte e nevojshme. Ne nuk i perdorim te dhenat personale ose informacionin e kontaktit per qellime te tjera.

 

Nese keni pyetje te tjera ne lidhje me Privacy Policy, mund te na kontaktoni nepermjet email-it tone This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Identifikohu