Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli Fytyrë Për Fëmijë

Mbrojtje Maksimale për fytyrën Delikate të fëmijëve

Lëkura delikate e fëmijëve duhet të ketë më të mirën kur duhet të mbrohet nga dielli: Ladival® Mbrojtës nga Dielli Krem Fytyre Për Fëmijë  me faktor mbrojtës të lartë 50+ mbron dhe kujdeset për lëkurën delikate të fytyrës së fëmijëve. Kremi ka një formulë të pasuruar e prodhuar veçanërisht për lëkurën shpesh të thatë të fëmijëve. Kremi për fytyrën është ideal për kopësht, kënd lojrash ose xhiro me karrocë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Krem Fytyre Për Fëmijë mundëson një mbrojtje të besueshme e lehtësisht të përdorshme në mbrojtjen kundër rrezeve UV për të parandaluar acarimet e dëmtimet e lëkurës. është shumë rezistent ndaj ujit dhe është i përshtatshëm dhe për lëkurat me dermatit atopik.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që ju mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                        

Ladival® SUN PROTECTION CREAM FOR THE FACE FOR CHILDREN

 • I pregatitur veçanërisht për lëkurën delikate të bebeve e të fëmijëve.
 • Mbron menjëherë pas aplikimit.
 • I përshtatshëm për lëkura me dermatit atopic.
 • Pa parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG e vajra mineral.
 • Mbrojtje shumë e lartë me faktorin SPF 50.
 • Filtra Mbrojtës UV-A / UV-B sipas rekomandimeve të BE
 • Sistem filtrash UV-A and UV-B fotostabël.
 • Shumë rezistent ndaj ujit.
 • I testuar dermatologjikisht.

 

 

Ladival® Qumesht Mbrojtës nga Dielli Për Fëmijë

Mbrojtës nga Dielli me Përkujdesje për Lëkurën Delikate të Bebes e të Fëmijëve.

Lëkura delikate e bebeve dhe fëmijëve  është shumë më e ndjeshme se e të rriturve, prandaj ajo ka nevoja speciale në mbrojtjen nga dielli. Produktet e duhura per të vegjëlit tuaj mund ti gjeni në linjën Ladival® Për Fëmijë. Këto janë formula të pasuruara në mënyrë veçantë që të ushqejnë lëkurën e thatë tek fëmijët e të parandalojnë tharjen e saj gjatë qëndrimit në diell. Fëmijët dashurojnë të luajnë në ujë, prandaj Ladival® është veçanërisht rezistent ndaj ujit. Të gjithë produktet e linjës Ladival®  Qumësht Mbrojtës nga Dielli Për Fëmijë mbrojnë lëkurën me një kombinim cilësie të lartë filtrash organik dhe mineral që mbrojnë besueshëm ndaj acarimeve dhe dëmtive të lëkurës. Produktet e Ladival® Mbrojtës nga Dielli Për Fëmijë janë të testuara klinikisht për neurodermatitis e nuk përmbajnë parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG, vajra silikoni ose mineral. Kështu lëkura delikate e fëmijëve nuk dëmtohet e është gjithmonë e mbrojtur optimalisht.

Këshillë: për ato që insistojnë në mbrojtjen nga dielli vetëm me produkte minerale pa filtra sintetik mund të zgjedhin Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli  Për Fëmijë Mikropigmente të purifikuara dhe vitaminë E.

(Kujdes: për shkak të efektit tharës të mikropigmenteve nuk rekomandohet për persona me neurodermatitis).

 

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                         

Ladival® SUN PROTECTION MILK FOR CHILDREN

 • I pregatitur veçanërisht për lëkurën delikate të bebeve e të fëmijëve.
 • Mbron menjëherë pas aplikimit.
 • I përshtatshëm për dermatit atopic
 • Pa parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG e vajra mineral.
 • Filtra Mbrojtës UV-A / UV-B sipas rekomandimeve të BE
 • Sistem filtrash UV-A and UV-B fotostabël.
 • Super rezistent ndaj ujit
 • I testuar dermatologjikisht.

 

LadivaI® Locion Kujdesje pas Diellit për Lëkura Normale e të Ndjeshme

Kujdes maksimal për lëkurën edhe pasi keni marrë rreze dielli.

Pas  një dite në diell, lëkura ka nevojë për kujdesje të vecantë.                                                                                             

LadivaI® Locion Kujdesje pas Diellit  për Lëkura Normale e të Ndjeshme ështe i thjeshtë për tu përdorur përthithet shpejt nga lëkura pa lënë shenja duke kënaqur me freskim. Dexpanthenoli dhe Vitamina E qetësojne lëkurën e nxirë nga dielli dhe e mbajnë atë të hidratuar. Vajra ushqyes parandalojnë lëkurën që të thahet dhe i japin asaj butësi dhe fleksibilitet.

Arsye për të Zgjedhur Produktin  Ladival® AFTER SUN LOTION  NORMAL TO SENSITIVE SKIN

 • Kujdesje intensive pas qëndrimit në diell.
 • Me zbutës lëkure Dexpanthenol dhe Vitaminë E.
 • I lehtë për aplikim dhe freskues i këndshëm.
 • Pa parfum, ngjyrosës dhe konservues.

 

Ladival® Qumësht Kujdesje pas Diellit Për Fëmijë

Kujdesje pas Diellit për Lëkurën e Fëmijëve 

Pas një dite në diell  lëkura delikate e fëmijëve ka nevojë për kujdes të vecantë. Ladival® Qumësht Kujdesje pas Diellit Për Fëmijë përmban një formulë bimore komplekse për qetësimin e lëkurës. Jep një lehtësim intesiv, është e lehtë për aplikim, përthithet shpejt, dhe freskon kënaqshëm. Ky qumësht për kujdesje pas diellit është vecanërisht i përshtashëm për lëkurën e thatë të fëmijëve dhe mund të përdoret edhe në lëkura me dermatit atopik.

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                      

Ladival® APRÈS CARE MILK FOR CHILDREN                  

 • Kujdesje intensive pas qëndrimit në diell.
 • Me formulë bimore komplekse ushqyese e qetësuese për lëkurën.
 • Veçanërisht e përshtatshme për lëkurën e thatë të fëmijëve si dhe lëkurave dermo atopike.
 • E lehtë për aplikim dhe jep kënaqësi freskuese.
 • Pa parfume, ngjyrosës, konservues.

 

 

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Fëmijë

Hidh Spray, Shpërndaje = Mbrojtje Totale

Fëmijët jo gjithmonë  binden e dalin në diell sa herë munden. Në këto raste mbrojtja nga dielli me Spray është ideale. Ladival për fëmijë me faktor të lartë mbrojtës SPF 50 shpërndahet lehtë njëtrajtshem si spray dhe nuk është ngjitës në lëkurë. Thjesht shpërndaje në lëkurë pasi keni hedhur spray në zonën e dëshiruar dhe jeni gati. Mbrojtja nga Dielli në këtë rast është si një Lojë!

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli  për Fëmijë mbron lëkurën me një kombinim filtrash të cilësisë së lartë organik e mineral të besueshëm që mbrojnë lëkurën nga acarimet dhe dëmtimet e lëkurës nga dielli. Ladival® Mbrojtje nga Dielli Spray Për Fëmijë nuk përmban parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG apo vajra mineral. Kështu lëkura delikate e fëmijëve nuk dëmtohet dhe është gjithmonë e mbrojtur në mënyrë optimale.

Këshillë: për ato që insistojnë në mbrojtjen nga dielli vetëm me produkte minerale pa filtra sintetik mund të zgjedhin Ladival® Mbrojtje nga Dielli  Për Fëmijë  Mikropigmente të purifikuara e Vitaminë E.    

(Kujdes: për shkak të efektit tharës të mikropigmenteve nuk rekomandohet për persona me neurodermatitis).

  

 

Arsye për të Zgjedhur Produktin                                                                                        

Ladival® SUN PROTECTION SPRAY FOR CHILDREN

 • I pregatitur veçanërisht për lëkurën delikate të bebeve e të fëmijëve.
 • Mbrojtes nga dielli spray praktik që e bën aplikimin në lëkurë një lojë.
 • Mbrojtje shume e lartë me faktorin SPF 50
 • Mbron menjëherë pas aplikimit
 • Pa parfume, ngjyrosës, konservues, emulsionues PEG e vajra mineral.
 • Filtra Mbrojtes UV-A / UV-B sipas rekomandimeve të BE
 • Sistem filtrash UV-A and UV-B fotostabël.
 • Rezistent ndaj ujit
 • I testuar dermatologjikisht.

 

 

 

Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Alergjike

Mbrojtje nga Dielli në Fytyrë për Lëkurë me Akne-Majorka e Alergjike ndaj Diellit

 

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike është mbrojtja ideale ndaj diellit për ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si një hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban yndyrna e emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjise ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Aplikimi i xhelit mundëson parandalimin e krijimit të flluskave që ju japin kruarje dhe irritime në lëkurë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike është mbrojtja ideale ndaj diellit për ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si një hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban yndyrna e emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjise ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Aplikimi i xhelit mundëson parandalimin e krijimit të flluskave që ju japin kruarje dhe irritime në lëkurë.

Ladival® Mbrojtës nga Dielli Xhel për Fytyrë Lëkura Alergjike  shpërndahet lehtë, përthithet shpejt, dhe lë në lëkurë një ndjenjë të këndëshme.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën.

Këshillë: Nëse keni alergji të lëkurës nga dielli përdorni Ladival®  Kujdesje pas Diellit Xhel për  Lëkura Alergjike pa emulsionues, sepse emulsionuesit qëndrojnë në lëkurë deri në 24 orë

Arsye për të Zgjedhur Produktin 

Ladival® SUN PROTECTION GEL FOR THE FACE ALLERGIC SKIN

 • Pa yndyrna dhe emulsionues.
 • Nuk eshte ngjitës.
 • Mbron menjëherë pas aplikimit.
 • Mbrojtje UV-A/UV-B sipas rekomandimeve të BE.
 • Pa parfum, ngjyrosës, vajra silikoni dhe konservues.
 • Sistem filtrash UV-A dhe UV-B fotostabël.
 • Rezistent ndaj ujit.
 • I testuar dermatologjikisht.

 

Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike

Mbrojtje nga Dielli për Lëkurë me Akne-Majorka e Alergjike ndaj Diellit

Ladival® për Lëkura Alergjike ështe mbrojtja ideale ndaj diellit për të gjithë ato persona që kanë reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell. Xheli i lehtë i formuluar si hidroshpërndarës me baze ujore nuk përmban yndyrna e as emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të alergjisë ndaj diellit e njohur si Akne-Majorka. Parandalon krijimin e flluskave që ju japin kruarje dhe të irritimeve në lëkurë. Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike shpërndahet lehtë, përthithet shpejt, dhe lë në lëkurë një ndjenjë të këndëshme.

Vetëm me Ladival® do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga rrezet infra të kuqe të cilat dëmtojnë rëndë lëkurën...

Faktor Mbrojtës

SPF 20, SPF 30, SPF 50+

 

Read more

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Spray për Kujdesje Intensive të Gjithëanëshme në Mbrojtjen nga Dielli

Nganjëherë keni nevojë për mbrojtje të menjëhershme nga dielli. Në  këto raste është praktike të kesh një spray me vete. Thjesht hidh spray  mbi lëkurë,shpërndaje dhe je gati. Spray i hollë mund të dozohet mirë  dhe nuk ngjitet në lëkurë.

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme  mundëson mbrojtje të besueshme e të menjëhershme kundrejt  dëmtimeve në lëkurë të shkaktuara nga dielli si dhe parandalon plakjen  e lëkurës si shkak i qëndrimit në diell. Antioksidantë shumë të  efektshëm si dhe vajra me vlerë për lëkurën mbrojnë e ushqejne atë  gjatë qëndrimit...

Read more

Identifikohu