Ladival® Locion Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Produktet e serisë Ladival® Mbrojtje nga Dielli Locion Për Lëkurë  Normale e të Ndjeshme janë locione dhe kremra të lehtë, të  kënaqshëm në aplikim dhe mundësojnë  ushqyerjen  e lëkurës.

Përdoret për lëkurë normale, të ndjeshme e pak të  thatë.

Ladival® Locion Mbrojtje nga Dielli për Lëkurë Normale e të Ndjeshme  mundëson mbrojtje të besueshme menjëhere kundrejt dëmtimeve në  lëkurë të shkaktuara nga dielli si dhe parandalon plakjen e lëkurës për  shkak të qëndrimit në diell. Antioksidantë shumë të efektshëm si dhe  vajra me vlerë për lëkurën e mbrojnë atë gjatë qëndrimit nën rrezet e  diellit. Qetësuesi Dexapanthenol ka efekte përmirësuese në lëkurën e  dëmtuar nga dielli.

Read more

Ladival® Xhel Kujdesje pas Diellit për Lëkurë Alergjike

Kujdes i veçantë për lëkurën edhe pasi keni marrë rreze dielli.

Pikërisht lëkura e prirur për alergji ka nevojë për kujdes të veçantë pas  një dite në diell. Në rastin e Akne-Majorka, jo vetem kremi mbrojtës nga  dielli por edhe locioni për pas diellit duhet të jetë pa emulsionues për të  parandaluar një reaksion alergjik. Kremrat e zakonshëm të trupit  zakonisht përmbajnë emulsionues të cilët mbeten në lëkure deri në 24  orë. Prandaj këto kremra të zakonshëm nuk këshillohen për kujdesjen  pas diellit në lëkurat alergjike.

Ladival® Xhel Kujdesje pas Diellit për Lëkurë Alergjike nuk përmban  emulsionues. Dexapanthenoli dhe Allantoin hidratojnë intensivisht dhe  qetësojne lëkurën që ka thithur rrezet e diellit. Vitamina E ndihmon në  parandalimin e plakjes së parakohshme të lëkurës. Xheli është lehtësisht i  përthithshëm, freskon dhe i jep lëkurës një ndjesi delikate në prekje pa e  bërë atë ngjitëse.

Read more

Ladival® Spray Mbrojtës nga Dielli për Lëkurë Alergjike

Mbrojtje nga Dielli Spray Lëkurë me Akne-Majorka e Alergjike ndaj Diellit

Ladival® për Lëkura Alergjike ështe mbrojtja ideale ndaj diellit për të gjithë  ato persona që kane reaksione alergjike të lëkurës kur ekspozohen në diell.  Xheli i lehtë i formuluar si hidroshpërndarës me bazë ujore nuk përmban  yndyrna e as emulsionues të cilët janë shkaktarët më të zakonshëm të  alergjisë ndaj dielit e njohur si Akne-Majorka. Parandalon krijimin e flluskave  që ju kruhen dhe irritimeve në lëkurë. Ladival® Xhel Mbrojtës nga Dielli  për Lëkura Alergjike është i lehtë për tu shpërndarë , përthithet shpejt, dhe  lë në lëkurë një ndjenje të këndëshme.

Vetëm me Ladival®  do të keni mbrojtjen unike komplekse IR-A që mbron nga...

Read more

Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Normale e të Ndjeshme

Mbrojtje e menjëhershme ndaj rrudhave e dëmtimeve të lëkurës nga  dielli

Lëkura e fytyrës është e ekspozuar ndaj diellit çdo ditë ajo duhet të  jetë veçanërisht e mbrojtur mirë. Ekspozimi i shpeshtë i pambrojtur  ndaj diellit mund të bëjë shtimin e rrudhave, tharjen saj si dhe të duket  e plakur para kohe.

Ladival® Krem Mbrojtës nga Dielli për Fytyrën Lëkurë Normale e të  Ndjeshme është i një cilësie delikate që e bën të lehtë për tu  aplikuar dhe përthithur shpejt. Ky krem siguron një mbrojtje të  besueshme e të shpejtë ndaj dëmtimit të lëkurës dhe parandalon  plakjen e parakohshme të shkaktuar nga dielli. Antioksidantë shumë  efektive...

Read more

Identifikohu