Karriera tek ne

Në qoftë se jeni të interesuar të bëheni pjesë e ekipit tone, ju lutem na dërgoni CV tuaj me foto dhe ne do t’iu njoftojmë për intervistë. 

Mund të dërgoni CV tuaj tek: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu