Rreth nesh

Trimed është në tregun shqiptar që prej vitit 1993. Në vitin 2008 kompania nisi bashkëpunimin me M&D, një kompani e specializuar në logjistikë dhe shpërndarje.
Ne jemi të përkushtuar që t’i ofrojmë partnerëve tanë një zgjedhje One-Stop-Solution në tregun shqiptar përmes profesionalizmit dhe eksperiencës e sidomos duke përmbushur shërbimet e mëposhtme:

  • Procedurat e Importit
  • Aktivitetet rregullatore
  • Zgjidhjet logjistike
  • Të dhëna mbi tregun dhe shitjet
  • Procedurat e tenderave
  • Aktivitetet e marketingut
  • Magazinimi
  • Mbulimi i të gjithë territorit me shpërndarje 

Trimed përfaqëson një mënyrë të sigurtë për të sjellë në tregun shqiptar barna të sigurta, cilësore dhe efikase me akses te drejtpërdrejtë tek pacienti.
Menaxhimi i Trimed përfshin njëkohësisht ekspertizën lokale dhe ndërkombëtare në marketingun,  shpërndarjen dhe gjurmimin e barnave.
Trimed është i dedikuar në “vendosjen e standarteve ” për produktet farmaceutike dhe në të njëjtën kohë në sigurinë e pacientëve në tregun shqiptar.

Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu