Logjistika

Trimed Healthcare siguron një gamë të gjerë dhe të plotesuar të logjistikës dhe shërbimeve të shpërndarjes së mallit në të gjithë territorin e vendit. 

Shërbimet e shpërndarjes përfshijnë:

  • Magazinimin, përgatitjen e porosisë dhe dërgesën në vend
  • Për porositë para ores 13:00 – dërgimi brenda dites
  • Menaxhimin e inventarit të produkteve
  • Sistem për rikthimin e produkteve
  • Gjurmimin e porosive
  • Gjurmimin me GPS të flotës për të shfrytëzuar në maksimum kohën dhe rregullsinë e shpërndarjes
  • Audite të brendshme
  • Personel i trajnuar sipas standarteve dhe normativave në fuqi
  • Magazinimi dhe ruajtja
     Fakte dhe të dhëna
    • Zona totale është 30,000 m2
    • Zona e mbuluar është 7,000 m2
    • Kapaciteti I paletave 6,500 m2
    • Zyra 1,500 m2

    Magazina jonë është e pajisur me të gjitha sistemet e sigurisë dhe parametrat sipas standarteve të cilat lejojne ruajtjen e cdo lloj produkti:
   • Ambienti (deri ne 25°c)
   • Ngrirja (2-8°c)
   • Vendi për barnat e rrezikshme dhe psikotrope
   • Ruajtja e mostrave mjekesore
   • Ruajtja e materialeve promocionale
   • Me një magazine të lokalizuar në mënyrë strategjike në qendër të Shqiperisë ne ofrojmë fleksibilitetin që keni nevojë dhe ruajten në kushte perfekte të produktit tuaj. Duhet të jeni të sigurtë që produkti juaj është ruajtur në kushte moderne dhe i gjithë informacioni që keni nevoje të shikoni do te jetë i disponueshëm me shtypjen e një butoni në portalin e menaxhimit dixhital.
 • Mbulimi dhe shpërndarja
  • Shpërndarja ditore për të gjitha zonat
  • 100% mbulim të territorit 
  • 100% garanci për shpërndarje 24/7
Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu