Marketingu

Ne sigurojmë menaxhimin e plotë të markave partnere. Ne mund të ndërtojmë strategji enkas për cdo produkt dhe kompani, për tu përshtatur me nevojat e partnerëve dhe buxhetet e tyre. Ne menaxhojmë në mënyrë efikase marketingun e produkteve të bashkëpunëtorëve tanë nga konceptimi i idesë deri tek dorëzimi në farmaci i produkteve. Ne punojmë me mediat televizive, të shypura dhe me agjensitë promovuese më të mira në vend të cilat kanë vizion të qartë se cfarë duhet për të arritur rezultatet më të larta.

Ne menaxhojmë cdo aspekt të marketingut:

  • Nxjerrje në treg të produkteve të reja
  • Rreklamimin dhe marketingun e produkteve farmaceutike dhe OTC
  • Menaxhimin e buxheteve
  • Studime mbi tregun dhe produktet e ngjashme
  • Përfaqësime në evente dhe konferenca
  • Analizime të performances dhe vazhdimësisë së produktit
  • Marketing dixhital– website & rrjetet sociale
  • Menaxhimin e produkteve në internet
Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu