Shitjet

Ne ofrojmë shpërndarjen e produkteve në të gjithë territorin e vendit. Kompania jonë ka krijuar tashmë lidhje me të gjitha farmacitë dhe depot farmaceutike në Shqiperi. Ne furnizojmë më shumë se 1000 farmaci nga jugu e deri ne veri të Shqipërisë, qoftë me mbulim direkt apo indirekt të partnerëve tanë. Gjithashtu, për ne ka shumë rëndësi trajnimi dhe ndihma që punonjësit tanë u japin farmacistëve për cdo paqartësi mbi produktet tona. Ne informojmë për ofertat më të fundit nëpërmjet telefonit dhe vizitave 2 here/jave te të gjitha farmacitë partnere.  

Shërbimet e shitjes përfshijnë:

  • Menaxhimin dhe suportin në terren
  • Menaxhimin e të gjitha farmacive të mëdha, depove dhe bizneseve me shumicë
  • Vendosjen e marrëdhënieve të forta me partnerët
  • Suport në shitje nga menaxherët në rrethe
  • Mbulimin direkt të farmacive të pavarura nëpërmjet menaxherëve të territorit
  • Detajimi i farmacive dhe zinxhirit të farmacive nëpërmjet tablet-ave
  • Implementimi i promocioneve dhe POS (Pikë shitje)
  • Kategorizimin e menaxhimit/komercializimit/pajtueshmërisë dhe auditimit
  • Sigurimin e raporteve, vlerësimeve dhe përditësimit të tregut rregullisht
Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu