Zgjidhje për biznesin

Shërbimi ndaj klientit
 - Mënyrat e porosisë– telefon/email/Fax/Agjenti  PSR
 - Dërgimi i porosive
 - Administrata në mbrojtje të konsumatorit
 - Menaxhimi i rradhëve te produkteve

Raportimi
 - Raportet e mëposhtme janë  të disponueshme ndaj përfaqesuesve të markave:
 - Shitjet për klient
 - Shitjet për brand/markë
 - Rapotet e shpërndarjeve
 - Aktivitetet konkurrente
 - Imazhe nga tregu
 - Lëvizjet dhe nivelet e stokut

IT
 - Infrastrukture moderne IT
 - Akses online me bazën e të dhënave qëndrore
 - Sistem GPS 24/7
 - Aftësia për të shkarkuar raporte për cdo klient në SKU dhe në nivel loti
 - Gjurmimi i gjendjes për cdo produkt nga ne tek farmacitë

Regulatore
 - Menaxhimi i cështjeve rregullatore
 - Konsultimi HPRA
 - Inspektimi i paketimit të produktit
 - Inspektimi i reklamimit të produktit

Financë
 - Faturimi
 - Porosi e plotë në shërbimin cash
 - Menaxhimi i debitit
 - Faturimi unik i klientit
 - Menaxhimi i credit contol dhe financës

Na kontaktoni
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, km.10
Kashar, Tiranë 1001, Albania
Email: [email protected]
Tel: +355 69 2092 327
Na Ndiqni
   

Identifikohu